Strict Standards: Declaration of JevDate::toSql() should be compatible with JDate::toSql($local = false, JDatabase $dbo = NULL) in /home/deb44111/domains/scoutingwillembarendsz.nl/public_html/components/com_jevents/libraries/jevdate.php on line 16
December 2021

Bestuur

Scouting Willem Barendsz (SWB) staat voor uitdaging! Bij Scouting Willem Barendsz besteden kinderen
en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in op en rond het water.

Wij kunnen gebruik maken van onze inmiddels zeer uitgebreide vloot, zoals de acht (zeil)- kano’s, 5 vletten, een lelieschouw, een Flytour, de sleper "Brandaris" en het wachtschip de “Winthont”.

Scouting Willem Barendsz heeft momenteel 6 speltakken en is zo actief bezig met kinderen en jongeren van 5 tot 23+ jaar. Voor elke leeftijd is er van alles te beleven. Na het bereiken van het achtiende levensjaar proberen wij onze leden als vrijwilliger/leiding binnen de vereniging in te zetten zodat de avonturen die zij beleefd hebben doorgegeven kunnen worden aan de volgende generatie jeugdleden.

Veilige omgeving voor jeugdleden
Alle vrijwilligers bij Scouting Willem Barendsz moeten een Justitiele Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen voordat zij activiteiten bij de vereniging kunnen gaan ondersteunen. Verder dienen zij de Gedragscode van Scouting Nederland te ondertekenen.

Het bestuur ondersteunt de vereniging vol enthousiasme en bereidt de te nemen besluiten in de groepsraad voor. In onze groepraad zijn alle speltakken door hun leiding vertegenwoordigd. Ook de oudervertegenwoordiging (welpen en zeeverkenners) en onze vertrouwenspersoon maken deel uit van de groepsraad.

Huishoudelijk Reglement en Groepsraad
Het bestuur draagt zorg dat de uitvoering van alle activiteiten gebeurt in lijn met het Huishoudelijk Reglement van Scouting Nederland, het Huishoudelijk Reglement van Scouting Willem Barendsz en de besluiten van de Groepsraad.

Het bestuur van SWB bestaat uit:

Voorzitter:                            Mischa van Lindt
Secretaris:                           Roland Speet